Kiitos luottamuksesta

SDP:n Uudenmaan piirin jäsenvaali on ohi. Haluan kiittää lämpimästi jokaista minua äänestänyttä puolueen jäsentä! Tuellanne minut valittiin eduskuntavaaliehdokkaaksi Uudenmaan vaalipiiristä. Numeroni oli kirjoitettu yhteensä 303:een äänestyslappuun ja olen listalla numero 11.

Tiedän jo viime vaalien tuomasta kokemuksesta, että näin suuri luottamus on kova juttu. Otan annetun luottamuksen nöyränä vastaan ja lähden vaalitaistoon jälleen tosissani.

Teen osallistavan ja inhimillisen kampanjan. Julkaisen vuoden 2019 alussa oman pamfletin, jossa avaan tärkeimpiä teemojani ja kerron lisää itsestäni. Tätä työtä varten järjestän ympäri Uuttamaata tulevaisuuskiertueen, jonka tilaisuuksissa haluan keskustella juuri sinun kanssasi Suomen suunnasta.

Tule mukaan tekemään vaalikampanjaa, jossa on hauskaa! Yhteystietoja löydät täältä. Ole rohkeasti yhteydessä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *